Nu har det blivit Focksta tre helger på raken. Är förundrad över hur mycket sten det finns där och frågar mig varför jag knappt klättrat där tidigare? Fantastisk att ”hitta” för mig nya ställen som ändå ligger hyfsat nära Stockholm även om det är en bit bort.

Skrattade lite åt Jennys inlägg idag, så för att spinna vidare på temat så åt jag alltså följande problem till frukost förra helgen: En flash av Parasit följt av Moonscape och Füültjack. Igår var det dags för lunch: Valley girl och Prins Valiant. Men jag har middagen kvar: Alliansen. Provsmakade lite på den igår och blev riktigt hungrig! Lyckades göra alla move sånär som på ett, som inte känns helt omöjligt. Så det blir helt klart fler Fockstabesök. Mums!

Ps. Filmen bjuder på lite underhållning när Katrin a.k.a Senderella gör Prins Valiant för några år sedan.